Inlägg från oktober 2011

Min Hjälte

2011-10-29 - 3 Kommentarer

Idag har jag tack vare min fina farbror som lämnade oss inatt blivit svensk hjälte (läs Aftonbladet). Otroligt fint att det kom idag. All min kärlek till dig Benni – du är min hjälte

Här kan du läsa artikeln

Kolla in vår Facebooksida »

…snart kärlek kramar och redan kaos!

2011-10-08 - 2 Kommentarer

…på väg till ghana! Sitter och väntar på att gå på planet i London. My god vilket kaosigt sista dygn…kl tolv inatt kom jag på att jag måste glömt dataväskan på pastahaket runt hörnet hemma i göteborg…P.A.N.I.K. Och stängt var det såklart. Sprang storgråtandes in till andra stammishaket, som började ringa runt till ägarna som dom känner…pärlor!…och då, på gatan, dyker ägaren till restaurangen upp…och – datorn låg under ett bord…LYCKA! Men den var kort, knappt att jag kan med att berätta…men vet ni…när jag precis satt mig på planet på landvetter (efter det obligatoriska bråket om alla väskor och övervikt – även om jag ansökt och betalt innan! – blir lite matt…)…då kommer jag på…shit, dataväskan…!?!
Yes, den var inte med…fick övertala mig av planet för att springa och leta…(bara möjligt i göteborg va? och visst, alla förhandlingar med hövdingar, myndigheter och kaxiga barn har gjort mig rätt bra på det där…; ) Och ja – den stod så fint och väntade på mig på toaletten (oxå bara möjligt i göteborg va?)

oj vad jag längtan kommer över mig här på flygplatsen nu, har varit så mycket de sista veckorna så har inte riktigt släppt efter för känslorna…längtan, nervositeten….Mycket jobb och mycket roliga möten med spännande engagerade människor sista veckorna! Några spännande efter MIG (bla häftigt företag med produkt som kan rena vatten, så mycket spännande och viktiga produkter det finns – varför är det så svårt att få information om dessa möjligheter?) Har också fått nya ritningar från arkitekten som hjälper oss – Björn Sahlqvist . Ska bli så kul att visa! De tidigare ritningarna har vi lagt upp på hemsidan nu. Har oxå fått två nya hjältar som sista veckan lagt sin energi och kraft och kreativitet (och nattsömn ; )) för att stötta oss – ska berätta om det lite mer senare. Men kan bara säga att så coolt det är, det här hur engagemang liksom smittar på något vis, och drivkrafterna i oss alla – hur människor som inte ens träffat mina coolaste finaste barnkompisar bara ger av sig själva. Det är stort.

Väskorna är som sagt knökfulla! Kläder, musik, leksaker (tack bla Isabel och www.hotyogagbg.se för insamling!). Med i väskan har jag också ökad trygghet…fått otroligt fint stort stöd från två nya större sponsorer (Niclas och Rebecca Gunnarsson Eriksson). Trycket lättat lite till. Jag hoppas hoppas och arbetar hårt hårt för att vi ska kunna förverkliga barnens dröm om ett eget hem, en trygghet – och skolan – det som förändrar och gör skillnaden för livet. Tänker att det här ska vi fixa nu!

Och schemat…det är fullbokat…pappa leon har gett mig en låååång möteslista…byggare, advokater, säljaren, myndigheter…och sen har jag lovat ByggJohan på B.R.A Bygg att filma marken…tydligen inte helt nöjd med hur dokumenterat sist, kan jag inte förstå…, )

och allt det där ska jag göra såklart…men mest av allt ska jag bara leka och prata och kramas och tanka massor av närhet! ÅÅÅÅ vad jag längtar!!!

hörs snart, massa kramar emelie

Kolla in vår Facebooksida »

Årets säljare 2010, grymt stolt!

2011-10-01 - 7 Kommentarer

Heej hallå Tja Tjeena

Igår blev jag utsedd till Årets säljare av MiG ( Marknadsföreningen i Göteborg)

Heelt grymt stolt, känner mig hedrad av att få en såndant fint pris.

Här kommer motiveringen :) )

Stor glädje Kram

Kolla in vår Facebooksida »