Inlägg från oktober 2012

Världens gladaste!

2012-10-23 - 1 Kommentar

Jag är pirrig men världens gladaste! Vi har hittat en fantastiskt duktig, erfaren och klok person som ska stötta upp Great Andohs verksamhet hemma i Sverige. Mina finaste barnkompisar och verksamheten på plats i Ghana tar så mycket av min tid och kraft att jag sen en tid tillbaka känt att jag inte riktigt räcker till hemma i Sverige. Det gäller framförallt kontakt och uppföljning till alla ni som är med och stöttar. Ni som gör det möjligt för mig och Great Andoh att varje dag arbeta mot vårt mål: trygga, glada barn som kan förändra sin egen och Ghanas framtid! Sen behöver vi också nå ut till fler (för det behövs!).

Den 1 oktober tog vi därför ett väldigt stort steg. Vi har anställt Louise Rosén som projektledare (på halvtid) på Great Andoh International School. Louise har tidigare erfarenhet från Röda Korset och SOS Barnbyar samt från en rad andra branscher. Det kommer bli en otrolig resurs för oss. Dessutom verkar hon inte avskräckt av att arbeta i en liten familjeorganisation;- )

Ni ger mig massor av energi och inspiration och jag kommer fortsatt att vilja ha en dialog med er. Men mitt fokus behöver under 2013 vara fullt ut på barnen och på uppbyggnaden av den nya skolan. Därför känns det så otroligt skönt att kunna ha Louise på plats i Sverige att stötta upp och utveckla verksamheten bland annat med befintliga och potentiella sponsorer.

Jag har bett Louise att skriva lite om sig själv här. Jag ser fram emot att ni ska få lära känna henne. Louise nås på mail: louise.konig@gmail.com. Louise kommer också kunna hjälpa till med att svara på frågor, speciellt de månader som jag är i Ghana.

Jag är ekonom med inriktning marknadsföring och med erfarenhet från finans, media, kongress och bistånd. Med mina erfarenheter av projektledning och arbete både i Sverige och utomlands hoppas jag kunna bidra till Great Andohs verksamhet. Jag brinner för att kunna påverka situationen för utsatta barn och därför känns rollen på Great Andoh helt rätt. Jag har som målsättning att utveckla och intensifiera kontakten med våra bidragsgivare och därmed utveckla vår organisation. Great Andoh international School är en unik organisation på så sätt att vår grundare och eldsjäl Emelie befinner sig på plats i Ghana och ger daglig uppdatering av vad som händer med verksamheten där nere. Jag är oerhört glad för att få chansen att arbeta med det jag personligen brinner för och ser fram emot den här utmaningen.

Kolla in vår Facebooksida »