Inlägg från juni 2015

Louise ska ut på äventyr och vi söker en ersättare!

2015-06-03 - Lämna en kommentar

Är du en grym administratör och kommunikatör som vill arbeta för en bättre framtid för världens goaste barnkompisar i Ghana?

Glada, trygga barn som kan förändra sin egen och Ghanas framtid!

Det är målet för Great Andoh som driver skola och hem för utsatta barn i Ghana.

Vår administratör/projektledare på kansliet i Sverige ska flytta utomlands och vi söker nu en ersättare med start hösten/vintern 2015.

 Great Andoh är en liten organisation där du tillsammans med Familjen Kanter utgör kansliet i Sverige. Som administratör och projektledare förväntas du ansvara för och driva administration och olika projekt från ide till uppföljning. Det krävs att du är flexibel, stresstålig, positiv och har ett genuint driv och hjärta för vår verksamhet. Vi vill att du ”älskar” administration, är duktig på att kommunicera och att du med ett öppet och kreativt sätt vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du kommer att arbeta nära tillsammans med Emelie och du kommer ha en central roll i verksamheten.

 

Exempel på arbetsuppgifter omfattar kontakt med Great Andohs sponsorer, grundläggande ekonomiadministration, kommunikationsarbete (hemsida, facebook), skapa och genomföra events och insamlingar.

 Tjänsten är 20 timmar i veckan fördelade på tre till fem dagar.

 Nyfiken på hur du kan bidra till att världens finaste barnkompisar får en bättre framtid?

Skicka din ansökan (brev, CV och minst två referenser) till: emeliekanter@gmail.com

Sista ansökan är 3 juni.

 

Hoppas vi hörs!

Emelie och Louise

 

Kolla in vår Facebooksida »