Huvudsponsorer

Vi är oerhört glada för våra sponsorer, utan dem hade vi inte varit där vi är idag. Våra sponsorer har idag har alla hjälpt till på så många olika sätt och visat ett oerhört stort engagemang. Vill du vara med och påverka klicka här eller kontakta Emelie Kanter på emeliekanter@gmail.com.

Om du ger en gåva, ange avsändare med namn och adress så vi kan skicka ett tack från oss och barnen.

Här listar vi några våra huvudsponsorer som är våra sponsorer idag.

 

En ny sponsor sedan två år och ett härligt samarbete med många härliga samtal om utvecklingen på Great Andoh.

Spisa_logo_pantone


ArkStudionLogga_1

Björn Sahlqvist har varit med från starten och erbjöd sig att rita Emelies dröm. För oss har detta varit en av förutsättningarna till att Great Andoh är vad det är idag. Att en ha en professionell arkitekt som ritar vårt projekt kunde vi inte drömma om när vi startade och Björns härliga personlighet har varit en stor tillgång under byggnationen.

 

BRABygg_logo_svart

B.R.A Bygg har bistått Great Andoh från början med deras kunskap, utan den hade vi aldrig vågat ta steget och bygga. Johan Lundin från B.R.A. Bygg som varit och är byggledare i byggnationen har med stort hjärta, egnagemang och förståelse lett byggnationen på plats och från sverige med en byggare i Ghana. Ett ovärderligt stöd och trygghet i ett sådant här projekt.

 

logo2

Alex Carabi har varit fantastisk och gjort vår hemsida pro bono. Han har varit en klippa från början och hans engagemang och hjälp har varit och är jätteviktig för oss!

 

Cassels vit logga på svart platta

Cassels är med och hjälper oss att finansiera en del av barnens basbehov varje månad, ett sätt att trygga framtiden för barnen.

ER_Logo_2010_CMYK

Ernst Rosén AB är ny sponsor för oss! Vi är så glada för deras stöd och samarbete!

ICA Nära Effkå livsmedel
Här började allt. Här växte Emelie Kanter upp. Här föddes idéer, tankar och drivkraft. Tillsammans med familj, personal och kunder har ICA Nära Effkå varit med och peppat, drivit och bistått med bidrag och hjärta.

 

MK_logga

Lesley Cosmetics gick in med ett modigt engagemang och vilja att stötta Great Andoh med ett grundbelopp som gjorde det möjligt för oss att våga bygga vår dröm för barnen. Det är oerhört härligt att ha en sponsor som Lesley som har ett genuint intresse och hjärta för Great Andoh.

 

NSG_logo_real_svart

Next Step har varit med från början och har varit ett viktigt bollplank. Det är tack vare Next Step med Jacob Torell i spetsen vi kom i kontakt med B.R.A. Bygg. Tillsammans har dessa två bidragit med kunskap och bidrag till byggnationen.

 

Palmlunds_Skolor_logo_mail_2

Palmlunds drivs av Anders och Kristina Wahlgren Ek. Dessa två har ett genuint engagemang för Great Andoh har engagerat deras elever på Palmlunds skolor på många sätt. De har också bidragit till byggnation och drift.

 

 

ARANAS_FASTIGHETER_webb_RGB

 

Aranäs har sedan 2014 varit med och stöttat Great Andoh. Vi är såå glad för det och allra mest för att vi har ett långsiktigt samarbete vilket ger oss den trygghet vi  behöver. TACK!

 

loggasvart_210px

Sould Reklambyrå är vår fantastiska reklambyrå som jobbar för oss pro bono. Ett samarbete vi inledde i början av 2013 och vi är jätteglada över deras engagemang och tid.

 

Privatpersoner

Niclas Eriksson och Rebecca Gunnarsson Ericsson

Lennart Duell

Mikael och Pernilla Fredriksson

Hugo och Gullan Berndtson

Sponsor referenser :

Per Rosén
Byggnadsfirman Ernst Rosén AB
Tel:0706 951375
E-post: per.rosen@ernstrosen.se

Johan Lundin
B.R.A Bygg
Tel: 031-89 44 00
E-post : info@brabygg.eu

Björn Sahlqvist
Arkitektstudion
Tel:070-729 26 98
E-post: bjorn.sahlqvist@arkitektstudion.se