Privatperson

Privatperson

För 100 kronor i månaden
Bidrar du till bättre hälsa för ett barn. I detta ingår månadskostnader för läkare, sjukförsäkring, mediciner och hygienartiklar. Tack vare detta kan vi få friskare barn.

För 200 kronor i månaden
Bidrar du till skolavgiften för ett barn under en månad. I detta ingår månadskostnader för lärare, skolmaterial och skoluniform. På så vis kan vi fylla barnen med kunskap och redskap att förändra sin egen framtid. Genom utbildning vill vi ge dem förutsättningar att bli självständiga individer med möjlighet att förverkliga sina drömmar.

För 300 kronor i månaden
Bidrar du till att ett barn får boende, mat och vatten i en månad. Det leder till att barnen känner sig trygga, är friska och utvecklas på ett bra sätt.

Vill du bli månadsgivare?
Klicka på länken och gå in och ange något av ovanstående belopp eller valfritt belopp. När du registrerar ditt autogiro så hjälper du oss att se till att vi kan säkra barnens framtid.

Klicka här:

Du kan även vara med och stötta genom att sätta in valfri summa på bankgiro 396-0929. Alla bidrag, stora som små gör stor skillnad!

“Som privatperson eller organisation utanför Sverige kan du antingen ge ditt bidrag genom engångsinsättningar eller månadsvisa överföringar. Insättningar från utlandet görs till konto SE7712000000012170153144, ange DABASESX som Swiftadress. För frågor kring upplägg av månadsvisa bidrag ber vi dig att kontakta din bank”
Tack vare ett fantastiskt engagemang från privatpersoner och företag har vi nu byggt klart fas 1; ett hem och en skola. Nu behöver vi finansiering för att kunna bygga fas 2; ett till hem, en förskola och ett aktivitetshus där barnen ges möjlighet till att dels bearbeta de trauman de har från tiden innan de kom till oss men också för att utvecklas, ta tillvara sina egenskaper, talanger och nyfikenhet. I aktivitetshuset ska det även finnas ett läkarrum dit vi kan få en läkare ett antal gånger i veckan.
Tusen tack nu är du med och påverkar!