Arbeta som volontär

Som volontär på Great Andoh är din främsta uppgift är att stötta barnen i undervisningen, ge uppmuntran och uppmärksamhet. Stimulera barnen genom olika fysiska aktiveter och finnas där för dem.

Som volontär blir du en viktig del av verksamheten och du blir en i teamet. Det är långa dagar och högt tempo. Vi är ett härligt gäng på Great Andoh och vi det viktigaste för oss är att jobba för barnens trygghet och deras utbildning. Det är inget nio till fem jobb, det är högt och lågt och du blir en del av verksamheten från dag 1. Det är oerhört viktigt för oss att vi jobbar som ett team och att du känner att du är en del av det här teamet och tar initiativ. Det finna alltid att göra och inspirationen har inga gränser. Barnen är fulla av energi och idéer och det är en utmaning att stimulera barnen på området. Här är vi öppna för idéer och en av våra volontärer hade till exempel fotbollsträningar under hela vistelsen hos oss för barnen. Det blev succé och barnen har utvecklats något enormt inom fotbollen tack vare detta. Sport är alltid tacksamt, det är också en viktig del i verksamheten, men det finns utrymme för alla talanger hos oss och vi välkomnar alla typer av aktiviteter så länge de är genomförbara på området. Dans är en stor del av vår vardag, musik, teknik, det finns så mycket. Varmt välkommen med idéer!

”Friska glada barn som kan förändra sin egen och Ghanas framtid”, detta jobbar vi för på Great Andoh.

Vill du åka som volontär till Great Andoh samarbetar vi med Volontärresor.  Klicka här för att komma till deras hemsida läs där hur du gör för att ansöka som volontär hos oss.

Vi har haft några volontärer hos oss under året och under nästa år kommer några av dem att skriva på bloggen så håll utkik under 2015.

Photo 2014-02-08 18 10 42

 

 

 

 

volontarresor_stacked_ab